Wat is 2FA?

Gewijzigd op Mon, 28 Dec 2020 om 03:14 PM

Een 2FA code is een extra manier om je account te beveiligen. Om een 2FA in te stellen moet je eerst inloggen op je Knaken account. Vervolgens klik je op account en dan 2FA. Je ziet hier een QR code die je moet scannen met de Google Authenticator app of een app van een wachtwoord kluis. Vervolgens zie je in de app een code die je invullen op de website onder de QR code.
Als je probeert in te loggen en er wordt om een 2FA gevraagd, betekent dat dat je al een 2FA hebt ingesteld. Dit is vaak met de Google Authenticator app. In de Google Authenticator app zie je een code die je moet invullen op het Knaken inlog scherm. Deze code verandert elke 30 seconden dus moet je de code snel invullen.

Als u een nieuwe telefoon heeft of als u de authenticator app verwijdert, heeft u waarschijnlijk geen toegang meer tot uw 2FA code.

Heeft u geen toegang meer tot uw 2FA code? Stuur dan een e-mail naar support@knaken.eu