Ik heb geen e-mail ontvangen

Gewijzigd op Mon, 27 Sep 2021 om 10:52 AM

Indien je een e-mail van ons zou krijgen, maar deze nog niet heeft ontvangen verzoeken wij dat je in je spam folder/ ongewenst map kijkt. Het kan gebeuren dat onze e-mails in je spam folder/ ongewenst map terecht komen.

Verder kun je in je account alle naar jou verstuurde e-mails zien door links in je account te klikken op 'mailbox'.

Indien je daar ook geen e-mail kunt vinden kun je contact met ons opnemen via ons contact formulier of door een mail te sturen naar support@knaken.eu.