Hoe moet ik ergens betalen met bitcoin?

Gewijzigd op Mon, 04 May 2020 om 02:45 PM

Je kunt via Knaken betalen met bitcoin. Om dit te doen zul je een account moeten maken. Ook moet je het account verifiëren. Als je dit gedaan hebt kun je het bedrag dat je wilt betalen kopen in bitcoins. Om dit te doen moet je eerst inloggen. Vervolgens klik je op het dashboard naast bitcoin (BTC) op 'kopen'. Nadat je de bitcoins hebt gekocht klik je naast bitcoin op ''opnemen''. Als je daar op klikt, kun je het bedrag invullen dat je wilt versturen en het Wallet adres.