Dashboard

Gewijzigd op Tue, 23 Jun 2020 om 03:09 PM

In het dashboard kunt u Bitcoins (BTC) en andere crypto kopen, verkopen en opnemen.


Kopen

Bij het kopen van bitcoins klik je op de knop 'Kopen' naast bitcoin. Vervolgens kun je betalen met je saldo of bij de aankoop kan worden betaald via iDEAL. De gekochte bitcoins zijn direct na de transactie zichtbaar in het panel.


Verkopen

Bij het verkopen van bitcoins klik je op de knop 'Verkopen'. Vervolgens kies je het aantal bitcoins wat verkocht dient te worden. Om alle bitcoins in je account te verkopen klik je op het knopje rechts naast het bitcoin veld. Druk vervolgens op verkopen om de bitcoins te verkopen. Het EUR bedrag wat wordt ontvangen voor de bitcoins is direct zichtbaar in je account.


Opnemen (of Betalen)

Bij het opnemen van bitcoins klik je op de knop 'Opnemen' naast bitcoin. Er wordt dan een venster geopend waarin je het bitcoin aantal en het wallet adres waar het heen moet kunt invullen. Ook kun je eventueel een beschrijving toevoegen die later gebruikt kan worden als herinnering waar de opname naar toe is gegaan. De term 'opnemen' houdt in dat bitcoins die in je account staan kunnen worden opgenomen naar je privé wallet. Je kunt ook opnemen naar de wallet van iemand anders en in dat geval is dit een betaling. Als er een aankoop is gedaan op het internet en er moet betaald worden, kunt je kiezen voor het opnemen van bitcoins naar het adres van de webshop. In dat geval ontvangt de verkopende partij je bitcoins.


EUR Storten

Ook kunnen in het dashboard EUR worden opgenomen of gestort. Storten kan o.a. via iDEAL, Bancontact, Giropay of IBAN/SEPA. De laatste is een bankoverboeking waar wordt gevraagd of je geld zou willen storten op NL75BUNQ2205909665 met een persoonlijke omschrijving. Een storting kost momenteel EUR 0.25 en dit wordt ingehouden van het stortbedrag. Het bedrag wordt bijgeschreven op je account en is direct na het binnenkomen van het geld bij ons beschikbaar in je account.


EUR opname

Bij een EUR opname kun je je bankrekening invullen en het aantal EUR wat moet worden opgenomen. Een spoedopname verwerken we aan onze kant zo snel mogelijk, maar het kan zijn dat het wat later op uw bankrekening binnenkomt. Denk aan weekenden en momenten dat de bank dicht is of verwerkingstijd van de bank zelf. We verwerken opnames in de regel 1x per dag in de ochtend.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren